Toimitusjohtajuus vaihtuu Suomen Maastorakentajat Oy:ssä

Jukka Juola (kuvassa) työskentelee 11.lokakuuta lähtien Suomen Maastorakentajat Oy:n toimitusjohtajana. Maastorakentajien nykyinen toimitusjohtaja Markku Huuskonen siirtyy tuolloin eläkkeelle osana yhtiössä meneillään olevaa sukupolvenvaihdosta.

– Olen saanut hoitaa toimitusjohtajuutta aikana, jolloin yhtiö on kasvanut voimakkaasti. Aloittaessani toimitusjohtajana Maastorakentajien liikevaihto oli 2,5 miljoonaa euroa, ja viime tilikaudella se oli jo 25 miljoonaa.

– Yhtiö on pystynyt laajentamaan myös toiminta-aluettaan. Alussa työt keskittyivät Kuopion seudulle, mutta tänä päivänä toimintamme käsittää Keski- ja Itä-Suomen. Maastorakentajat tekee laaja-alaisesti niin vesilaitos- ja voimalaitosrakentamista kuin teollisuus- ja infrarakentamista, mikä puolestaan on ollut mahdollista henkilökunnan monipuolisen osaamisen ansiosta, Huuskonen luettelee yhtiönmenestystekijöitä.

Jukka Juolan mukaan Suomen Maastorakentajat on tulevaisuudessakin alansa vahva toimija Itä- ja Keski-Suomessa tarjoten omaa erikoisosaamistaan kaikille Andament Groupin asiakkaille.

Andament Groupiin kuuluvat yhtiöt toimivat itsenäisinä yhtiöinä, joista jokainen keskittyy omaan erikoisosaamiseensa. Konserniin kuuluu yhteensä seitsemän yhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto nousee tänä vuonna noin 85 miljoonaan euroon. Työkauden aikana yhtiöt työllistävät noin 300 työntekijää.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää