Joulutiedote 2013

Työpäälliköiden mukaan Maastorakentajilla on takana kiireinen kesäkausi.

Kuopion alueen työpäällikön Matti Räsäsen mukaan Suomen Maastorakentajilla on takanaan kiivastahtinen kesä.

– Kesä ei ollut lainkaan huono. Meillä oli täystyöllisyys koko ajan ja on oikein hyvä, että nyt päästään pitämään kertyneitä lomia. Olemme hyötyneet sekä vesienkäsittelyn erikoisosaamisesta että siitä kokemuksesta, joka meillä on vaikeista pohjatöistä. Lähitulevaisuutta ajatellen on myös tärkeää, että saimme tehtäväksi kolme isoa kaksivuotista kohdetta, Räsänen kertoo.

Kuopion matkakeskuksen työmaa pysähtyy sydäntalveksi mutta työt jatkuvat taas toukokuussa. Lehtoniemen jätevedenpuhdistamon saneeraus ja laajennus jatkuu läpi talven. Samoin Mikkelissä vesilaitoksen saneeraus- ja laajennustyöt työllistävät ydinporukan talvellakin.

Kuopion tavoin Jyväskylän alueella kesä oli työpäällikkö Jouko Pekkalan mukaan kiireinen.

– Janakan vesilaitoksen laajennuksen ja saneerauksen lisäksi kesällä valmistui Juupajoella Korkeakosken sahan lämpölaitoksen rakennusurakka sekä Jyväskylässä Lahjaharjun hautausmaan laajennus. Lahjaharjulle rakennettiin muun muassa uurnalehto, johon liittyen teimme mittavan määrän graniittikivitöitä, Pekkala kertoo.

Talvella henkilöstöä työllistää Toivakan jätevedenpuhdistamon saneeraus ja laajennus. Tammikuun lopulle jatkuu lisäksi Kaipolan paperitehtaan kurottajahallin rakentaminen.

ULS_joulutalkoot2013_FINALMaastorakentajat kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2014. Joulumuistamisiin tarkoitetut varat yhtiö on luovuttanut keräykseen, jolla kerätään varoja lastensairaalan rakentamiseksi Helsinkiin.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää