Talousvaliokunta vieraili Hanhikivenniemen tietyömaalla

Eduskunnan talousvaliokunta vieraili puheenjohtaja Mauri Pekkarisen johdolla tutustumassa Suomen Maastorakentajien urakoimaan tietyömaahan Pyhäjoen Hanhikivenniemellä tiistaina.

Suomen Maastorakentajat rakentaa parhaillaan Fennovoiman ydinvoimalaitosalueelle johtavaa noin neljän kilometrin pituista yhdystietä.

Kuva: Eduskunnan talousvaliokunta tutustui Suomen Maastorakentajien Hanhikivenniemelle rakentaman yhdystien tietyömaahan. Talousvaliokunnasta kuvassa Martti Mölsä (vas.), Arto Pirttilahti, Kaj Turunen, Mauri Pekkarinen ja Pia Kauma. Taustalla Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola (vas.) ja aluejohtaja Antti Nissinen.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää