Structure of Andament Group

Poikkimaantien silta rakentuu

Suomen Maastorakentajat on urakoinut viime keväästä Oulun Poikkimaantien sillalla. Suurin yksittäinen kohde on 260 metriä pitkän Oulujoen ylittävän vesistösillan rakentaminen. Sen lisäksi Maastorakentajat rakentaa kuusi pienempää kevyelle liikenteelle tarkoitettua alikulkusiltaa.

Urakka käsittää myös kahden kiertoliittymän rakentamisen sekä katurakentamista yli kahden kilometrin ja kevyen liikenteen väylän rakentamista noin kolmen kilometrin pituudelta.

Oulun kaupunki on julkaissut videon videon tähänastisista työvaiheista:

Lue myös Kalevan juttu aiheesta

Havainnekuva: WSP

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää