Vesa Nuora aluejohtajaksi Pirkanmaalle

Vesa Nuora on nimitetty Suomen Maastorakentajien Pirkanmaan aluejohtajaksi.

Nuora on pitkän linjan infra-alan ammattilainen, joka aloitti työuransa Tiekivi Oy:n palveluksessa 90-luvun alussa, jolloin tehtiin mm. Tielaitokselle ympäristörakennus- ja liikenteenohjausurakoita.

Soraset Infra Oy:ssä hän työskenteli työnjohtajana, työmaapäällikkönä ja projektipäällikkönä. Hän kuului myös yhtiön omistajiin. Ennen Maastorakentajia Nuora työskenteli rakennuspäällikkönä ja projektipäällikkönä Skanska Infralla.

– Maastorakentajiin tulen tosi positiivisin ajatuksin innokkaana ja motivoituneena. Uskon, että pääsen täällä käyttämään omia vahvuuksiani. Tunnen Pirkanmaan erittäin hyvin ja minulla on siellä laajat verkostot. Alueella investoidaan vahvasti, joten markkinanäkymätkin ovat hyvät, hän toteaa.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää