Suomen Maastorakentajat Oy on siirtänyt rakenteenparantamisliiketoimintansa SL Asfaltti Oy:lle

Tällä sisäisellä 1.2.2017 voimaan astuvalla järjestelyllä Andament Group Oy:n tytäryhtiöt Suomen Maastorakentajat Oy ja SL Asfaltti Oy organisoivat toimintojaan uudelleen omien liiketoimintojensa kehittämiseksi.

Järjestelyllä haetaan edellytyksiä palvella entistä paremmin asiakkaitamme tie- ja liikennealueilla, on sitten kyseessä asfaltin toimittamisesta tai päällysteen alapuolista rakennetta koskevasta toimenpiteestä.

Antti Nissinen siirtyy Maastorakentajilta liiketoimintakaupan myötä SL Asfaltti Oy:n palvelukseen vastaten rakenteenparantamisliiketoiminnasta.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää