Maastorakentajat urakoi jätevedenpuhdistamoa Äänekoskella

Äänekosken Teräväniemellä sijaitsevan jätevesipuhdistamon saneeraus ja laajennustyöt ovat täydessä käynnissä.

– Puhdistamon laajennukseen tulevan selkeytysaltaan kaivuutyöt ovat loppusuoralla ja pohjalaatan rakennustyöt alkamassa, Suomen Maastorakentajien Keski-Suomen aluejohtaja Markku Nissinen sanoo.

Maastorakentajat toimii kohteen pääurakoitsijana, jonka vastuulla on nykyisen puhdistamon saneeraus ja laajennus sisältäen rakennus-, koneisto- ja LVIAS- työt. Urakka sisältää useita haastavia vaiheita ja työn vaativuutta lisää se, että puhdistamon toiminta ei saa katketa työn aikana. Työmaan keskivahvuus on 20-30 henkilöä. Kohteessa tullaan toteuttamaan vielä kakkos- ja kolmosvaihe ja tilaaja kilpailuttaa ne myöhemmin. Nämä urakat tullaan alistamaan nykyiseen ykkösvaiheen urakkaan.

Kuva: kuvituskuva Maastorakentajien arkistosta

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää