Maastorakentajat avasi aluetoimiston Pirkanmaalla

Suomen Maastorakentajat on laajentanut toimintaansa Pirkanmaalle.

– Pirkanmaa kuuluu niihin alueisiin Suomessa, missä investoimme merkittävästi nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi olemme perustaneet alueelle kiinteän toimipisteen sekä päättäneet investoida myös henkilöstöresursseihin. Olemme rekrytoineet osaavia paikallisia ammattilaisia, ja ensimmäiset työtkin on jo saatu, sanoi Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola Lempäälän RealParkissa sijaitsevien toimitilojen avajaisissa.

Maastorakentajien Pirkanmaan aluejohtaja Vesa Nuora näkee Tampereella ja lähialueella paljon potentiaalia.

– Tarjolla on haastavia töitä eli juuri sellaisia, joissa Maastorakentajien erikoisosaaminen ja pitkä kokemus pääsevät mainiosti esille. Väylärakentamisen sekä energian tuottamiseen liittyvän infrarakentamisen lisäksi vahvuutenamme on erikoisrakentaminen, kuten puhdistamot, teollisuusrakentaminen sekä vaativa pohjarakentaminen, Nuora kertoo.

Kuvassa Suomen Maastorakentajien Pirkanmaan aluetoimiston henkilöstöä.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää