Maastorakentajat mukana Lahden eteläisen kehätien rakennushankkeessa

Suomen Maastorakentajat ja Liikennevirasto ovat allekirjoittaneet noin 18 miljoonan euron arvoisen sopimuksen maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantamisesta.

Suomen Maastorakentajat ja Liikennevirasto ovat allekirjoittaneet noin 18 miljoonan euron arvoisen sopimuksen maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantamisesta. Toukokuun toisella viikolla käynnistyvät työt ovat osa valtatien 12 Lahden eteläinen kehätie-hankekokonaisuutta.

Maastorakentajat toteuttaa maantien 167 parantamisen kokonaisurakkana Liikenneviraston ja Lahden kaupungin laadituttaman rakennussuunnitelman pohjalta. Ensimmäisenä ovat vuorossa mittaustyöt ja kiertotien rakentaminen.

– Maantien 167 parantaminen nelikaistaiseksi reilun 3 kilometrin matkalla varmistaa sujuvan siirtymisen Lahden eteläisen kehätien ja Lahden itäpuolella kulkevan valtatie 4:n välillä, toisin sanoen siirtymisen Orimattilan suuntaan, kertoo projektipäällikkö Janne Wikström Liikennevirastosta.

Maastorakentajien Pirkanmaan ja Hämeen aluejohtaja Vesa Nuora kuvaa sopimusta merkittäväksi Maastorakentajille.

– Olemme todella iloisia Liikenneviraston meitä kohtaan osoittamasta luottamuksesta. Tässä urakassa pääsemme hyödyntämään vuosikymmenten kuluessa syntynyttä infra- ja siltarakentamisen osaamistamme. Olen vakuuttunut, että tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa saamme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, Nuora toteaa.

Kuvassa: Sopimuksen allekirjoittivat Liikennevirastosta Projektien toteutus-osaston johtajan puolesta Lars Westermark (oik.) ja Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola. Kuvassa myös projektipäällikkö Janne Wikström (tak.oik.) Liikennevirastosta ja aluejohtaja Vesa Nuora Maastorakentajista.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää