Kehätien työt juhlavasti käyntiin Lahdessa

Eteläisen kehätien rakentaminen käynnistyi juhlavissa merkeissä Lahdessa. Kyseessä on hankekokonaisuus, jonka ensimmäinen vaihe käsittää Suomen Maastorakentajien toteuttaman Lahden eteläisen sisääntulotien parantamisen. Urakkaan sisältyy muun muassa Launeen eritasoliittymän risteyssillan rakentaminen. Varsinaisen kehätien rakentaminen alkaa vuonna 2018.

Juhlapuheissa korostettiin valtatie 12:n merkitystä keskeisenä itä- ja länsireittinä. Uusi tielinjaus mahdollistaa myös paikallisen yhdyskuntarakenteen ja elinkeinoelämän kehittämisen.

– Maastorakentajilla on jo 30 vuoden kokemus liikenneväylien ja niihin liittyvien rakenteiden rakentamisesta. Tämä on meille erittäin mieluinen kohde, jossa pääsemme hyödyntämään yhtiön kokemusta ja osaamista vaativien kohteiden rakentajana, sanoi Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

Nyt aloitetun urakan arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Kuvassa: Työmaa lapioitiin käyntiin jykevällä työvälineellä, jonka varressa Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola (oik.), Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläinen, Lahden kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta ja Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Kuva: Aki Loponen

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää