Maastorakentajilla 30-vuotisjuhla Kuopiossa

Andament Groupin konserniyhtiöihin kuuluva Suomen Maastorakentajat juhli yhtiön 30-vuotista taivalta 12. toukokuuta. Kuopion musiikkikeskuksen juhlavissa puitteissa pidettyyn tilaisuuteen saapui yhtiön asiakkaita, yhteistyökumppaneita, sidosryhmien edustajia sekä henkilökuntaa.

Juhlaväen toivotti tervetulleeksi toimitusjohtaja Jukka Juola, jonka jälkeen Maastorakentajien historiaa käytiin läpi yhtiöstä kirjoitetun historiikin pohjalta. Juhlapuheen piti INFRA ry:n hallituksen puheenjohtaja Nina Lindström.

Maastorakentajat lahjoitti juhlassa 30-vuotismerkkipäivän muistamiset Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautien osaston potilaiden ja perheiden hyvinvointia sekä viihtyisyyttä lisäävien laitteiden hankintaan.

Musiikista vastasi moderni popkanteletar ja laulaja-lauluntekijä Ida Elina, ja tilaisuuden juonsi Janne Porkka.

Pääkuvassa: Janne Porkan haastattelussa yhtiön historian eri vaihesta Greta Granholm (vas), Jukka Juola, Reijo Valtonen ja Marja Leena Rytkönen.

infra-nina-lindstrom

INFRA ry:n hallituksen puheenjohtaja Nina Lindström.

popkanteletar-ida-elina

Popkanteletar Ida Elina.

Perustana laatu – Suomen Maastorakentajat 30 vuotta

Suomen Maastorakentajien historiaan voit tutustua lukemalla Jorma Uusitalon kirjoittaman historiikin.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää