Titan-2 valitsi Maastorakentajat ydinvoimalan jäähdytysveden ottorakenteiden toimittajaksi

Hanhikivi 1-hankkeen pääurakoitsija Titan-2 on valinnut Suomen Maastorakentajat Fennovoiman ydinvoimalaitoksen jäähdytysveden ottorakenteiden toimittajaksi. Toimitukseen kuuluvat pohjoinen ja läntinen aallonmurtaja, laituri, yhdyspenger sekä jäähdytysvesitunnelin suuaukkoon liittyvät rakenteet.

– Tämä on pitkäaikainen ja merkittävä urakka sekä Hanhikivi 1-hankkeelle että Suomen Maastorakentajille. Paikallisena urakoitsijana olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä työn tilaajalle turvallisesti ja laadukkaasti yhteistyössä hankkeen muiden tahojen kanssa, sanoo Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

– Olemme käyneet Titan-2:n kanssa perusteellisia ja hyvähenkisiä neuvotteluita, joissa olemme yhdessä kehittäneet parhaita ratkaisuja sekä teknologioita urakan toteuttamiseen. Valitut teknologiat mahdollistavat parhaat aikataulut, ja ne vastaavat Suomen vaativia turvallisuusnormeja.

Juola kertoo Maastorakentajien kehittämän teknologian takaavan turvallisen työskentelyn sekä työrauhan muille vedessä ja maalla työskenteleville urakoitsijoille. Lisäksi vesitöissä vältetään raskaiden vesityökoneiden käyttöä, mikä  minimoi ympäristöön kohdistuvaa riskiä.

Kuva: Fennovoima

 

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää