Juha Silvola Suomen Maastorakentajien toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Juha Silvola (45) on valittu Andament Groupiin kuuluvan Suomen Maastorakentajien uudeksi toimitusjohtajaksi. Yhtiön toimitusjohtajana Jukka Juolan jälkeen jatkava Silvola aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta.

Juha Silvola siirtyy Maastorakentajiin Empower PN Oy:n palveluksesta, missä hän työskenteli toimialajohtajana uusiutuvan energian ja sähkönjakeluverkkojen palvelut-yksikössä.

– Hain uusia vastuita ja halusin oppia uutta. Maastorakentajista kiinnostun, koska se on hyvin hoidettu yhtiö, jolla on paljon potentiaalia sekä vahvaa osaamista, jonka varaan rakentaa tulevaisuutta. Minun tehtävänä on kehittää yhtiötä kannattavasti kotimaassa ja kansainvälisesti yhdessä osaavan organisaation kanssa, ja tuoda systemaattista tekemistä niin asiakas- kuin projektityöhön, Silvola sanoo.

Jukka Juola toimi Maastorakentajien toimitusjohtajana siitä saakka, kun yhtiö tuli osaksi Andament Groupia syksyllä 2012.

– Yhtiö on kasvanut tuona aikana voimakkaasti, ja se toimii tänä päivänä laajasti eri puolilla Suomea. Näen hyvänä, että Juha Silvola tulee tässä vaiheessa yhtiöön toimitusjohtajaksi viemään yhtiötä seuraavaan vaiheeseen, perheyrityksen arvopohjaa unohtamatta, Juola toteaa.

 

Lisätiedot:

Juha Silvola
040 763 1599

Jari Palviainen
Suomen Maastorakentajat Oy
hallituksen pj.
040 486 1521

 

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää