Maastorakentajat nimitti uusia työpäälliköitä

Suomen Maastorakentajat on nimennyt omasta organisaatiostaan kolme uutta työpäällikköä infrarakentamisen eri osa-alueille.

Vastaavana työnjohtajana pitkään työskennellyt Tomi Hölttä vastaa jatkossa ennen kaikkea tuulivoima- ja vesilaitosrakentamisen hankekokonaisuuksista, ja vastaavan työnjohtajan Veli-Matti Kumpulan vastuulla ovat työpäällikkönä Maastorakentajien siltaprojektit. Projektipäällikkönä toimineen Aleksi Rajalan erityisvastuualueeseen kuuluvat puolestaan koneistoprojektit, kuten koneistohankinnat, asennukset ja käyttöönotot.

– Maastorakentajat tarjoaa henkilöstölleen monia mielenkiintoisia työtehtäviä, ja haluamme nostaa osaavia ammattilaisiamme entistä vastuullisempiin rooleihin. Samalla varmistamme jatkuvuutta yhtiössämme, Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola perustelee nimityksiä.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää