Suomen Maastorakentajat Oy on Skarta Group Oy 06.05.2021 alkaen

Suomen Maastorakentajat Oy on tullut yli 30 vuoden aikana tunnetuksi vaativien kohteiden infrarakentajana. Nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi, koska yhtiön toiminta on toimitusjohtaja Jukka Juolan mukaan laajentunut viime vuosina uusille toimialueille.

– Perinteikäs nimemme ei enää vastaa sitä, mitä kaikkea me tänään teemme, ja mihin suuntaan olemme strategiamme mukaisesti kasvamassa, Jukka Juola toteaa.

Uusi nimi otetaan käyttöön vaiheittain. Ensimmäisenä muuttuvat sähköpostiosoitteet maanantaista 10.05.2021 alkaen. Sähköpostit ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@skarta.fi Vanhat sähköpostiosoitteet toimivat rinnalla toistaiseksi. Myöhemmin nimenmuutos näkyy esimerkiksi Skarta Groupin brändi-ilmeessä, kuten työasuissa, kalustossa ja kotisivuilla.

Puhelinnumerot, y-tunnus, osoite- ja laskutustiedot sekä muut juridiset tiedot pysyvät ennallaan.

Lue myös

Skarta Group hakee vauhtia kasvuunsa pörssistä

Puhtaan teknologian rakentaja Skarta Group Oy (ent. Suomen Maastorakentajat Oy) ja Nasdaq First North-markkinapaikalla noteerattu Privanet Group Oyj ovat 17.5.2021 allekirjoitetulla esisopimuksella sopineet järjestelystä, jonka myötä Skarta Group siirtyy Nasdaq

Lue lisää

Valkeakosken pintavesilaitos

Tyrynlahden uusi pintavesilaitos on Valkeakoskelle tärkeä veden tuotantolaitos, koska se tuottaa kaupungille lähes kaiken yhdyskunnan juomaveden. Tyrynlahdelta tulee juomavesi noin 20 000 valkeakoskelaiselle. Pintavesilaitokselta toimitetaan talousvettä myös paikalliselle elintarviketeollisuudelle sekä

Lue lisää