Infrarakentajat tähtäävät suurhankkeisiin yhteisellä yhtiöllä

01.12.2014

Yhtiön tehtävänä on myydä sen osakasyhtiöiden erikoisosaamista isoina kokonaisuuksia suurhankkeisiin, joista yhtenä esimerkkinä on Fennovoiman Hanhikivi 1 -hanke Pyhäjoella. Jatkossa yhtiön omistuspohjaa on mahdollista laajentaa yhtiöillä, joilla on suurhankkeisiin liittyvää erikoisosaamista.

Atomi Infra tulee järjestämään verkostoitumistilaisuuksia kevään 2015 aikana erikoisrakentamisesta kiinnostuneille henkilöille ja alan yrityksille.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Andament Groupiin kuuluvan Suomen Maastorakentajat Oy:n toimitusjohtaja Jukka Juola. Hän sanoo, että nyt perustetun yhtiön ansiosta myös paikallista ja alueellisesta osaamista on mahdollista hyödyntää isoissa hankkeissa muutenkin kuin alihankkijoiden roolissa.

Atomi Infra Oy:n osakasyhtiöitä tällä hetkellä ovat Suomen Maastorakentajat Oy, E. Helaakoski Oy, Kuljetuspolar Oy, Maarakennus Kamara Oy, T. Maijala Oy, Niskasen Maansiirto Oy, Pentti Hämeenaho Oy ja VRJ Group Oy. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa ja ne työllistävät noin 1 000 henkilöä. Jatkossa henkilöstöresursseja on tarkoitus laajentaa merkittävästi.

Lisätiedot: Jukka Juola
hallituksen puheenjohtaja
+358 400 586010

Lue myös

Skarta teki Jämsän keskuspuhdistamon rakennustyöt kolme kuukautta etuajassa

Skarta rakensi Jämsän keskuspuhdistamon laajennusosan sekä huolehti vanhan puhdistamon saneerauksen rakennustekniset työt ja koneistourakan kokonaistoimituksena….

Skarta alkaa rakentaa tuulipuistoa Puhurille – kolmas yhteinen hanke puhtaan energian markkinoille

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta aloittaa tuulipuistoja kehittävän Puhuri Oy:n kanssa uuden yhteistyöhankkeen Kannuksessa Keski-Pohjanmaalla. Skarta…

Skartalle uusi projekti Metsä Groupin biotuotetehdastyömaalla

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta on tehnyt sopimuksen uudesta projektista Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren biotuotetehdastyömaalla…