Kehätien työt juhlavasti käyntiin Lahdessa

Juhlapuheissa korostettiin valtatie 12:n merkitystä keskeisenä itä- ja länsireittinä. Uusi tielinjaus mahdollistaa myös paikallisen yhdyskuntarakenteen ja elinkeinoelämän kehittämisen.

– Maastorakentajilla on jo 30 vuoden kokemus liikenneväylien ja niihin liittyvien rakenteiden rakentamisesta. Tämä on meille erittäin mieluinen kohde, jossa pääsemme hyödyntämään yhtiön kokemusta ja osaamista vaativien kohteiden rakentajana, sanoi Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

Nyt aloitetun urakan arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Kuvassa: Työmaa lapioitiin käyntiin jykevällä työvälineellä, jonka varressa Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola (oik.), Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläinen, Lahden kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta ja Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Kuva: Aki Loponen

Lue myös

Kaupankäynti Skarta Group Oyj:n uusilla osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla

Skarta Group Oyj:n 15.7.2021 toteuttama osakevaihto toteutui 28.7.2021 myös pörssissä, kun kaupankäynti osakevaihdon yhteydessä liikkeeseenlasketuilla…

Skartan matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti – hallitukseen vahvaa energia-alan osaamista

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta Group Oy:n matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti. Skarta Group Oy…

Skartalle 10 miljoonan euron tilaus LKAB:lta

Puhtaan tulevaisuuden rakentajan, suomalaisen Skarta-konsernin tytäryhtiö Skarta AB on allekirjoittanut sopimuksen uuden veturivarikon rakentamisesta LKAB Malmtrafik AB:lle Pohjois-Ruotsissa.