Liiketoiminta

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja. Skartan liiketoiminta keskittyy erikoisrakentamisen lisäksi muun muassa hiilineutraaleihin teollisuus- ja tuulivoimahankkeisiin. Skarta hyödyntää vahvaa asemaansa Pohjois-Ruotsin Norrbottenin alueella, jossa suunnitellut hiilivapaaseen teollisuuteen liittyvät investoinnit tuleville vuosikymmenille ovat suuruudeltaan kymmeniä miljardeja euroja. Tavoittelemme kannattavaa kasvua ja näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia kaikilla liiketoiminta-alueillamme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.
Palvelemme asiakkaitamme neljällä liiketoiminta-alueella:

Skarta Puhdas Energia

Keskitymme toteuttamaan tuulivoima- ja ydinvoimahankkeita yhteistyötä teollisuuden ja julkisyhteisöjen kanssa. Näemme mahdollisuuksia myös aurinkoenergiassa ja vedyn tuotannossa uusiutuvan energian varastointiratkaisuna.

Lue lisää Skarta Puhdas Energia

Skarta Puhdas Vesi

Meillä on pitkä kokemus ja monipuolista erikoisosaamista sekä puhtaan veden että jätevesien käsittelyyn liittyvien projektien kokonaistoteutuksesta. Yhdistämme osaamisemme ja edistykselliset teknologiat kestäviksi vedenhuollon ratkaisuiksi.

Lue lisää Skarta Puhdas Vesi

Skarta Erikoisrakentaminen

Toimimme hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppanina vaativissa infra- ja erikoisrakennushankkeissa. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja alihankintayhteistyötä tukemaan hiilineutraaliuden tavoitteita.

Lue lisää Skarta Erikoisrakentaminen

Skarta International

Olemme saavuttaneet insinöörirakentamisessa vahvan jalansijan Pohjois-Ruotsin nopeasti kasvavilla erikoisrakentamisen markkinoilla. Palveluihimme kuuluvat infra- ja erikoisrakentaminen, tuulivoimarakentaminen, siltarakentaminen ja maanrakennustyöt.

Lue lisää Skarta International

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Lisäksi meillä on toimipisteitä muualla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.