Liiketoiminta

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja. Skartan liiketoiminta keskittyy erikoisrakentamisen lisäksi muun muassa hiilineutraaleihin teollisuus- ja tuulivoimahankkeisiin. Skarta hyödyntää vahvaa asemaansa Pohjois-Ruotsin Norrbottenin alueella, jossa suunnitellut hiilivapaaseen teollisuuteen liittyvät investoinnit tuleville vuosikymmenille ovat suuruudeltaan kymmeniä miljardeja euroja. Tavoittelemme kannattavaa kasvua ja näemme erinomaisia kasvumahdollisuuksia kaikilla liiketoiminta-alueillamme Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.
Palvelemme asiakkaitamme kolmella liiketoiminta-alueella:

Skarta Puhdas Energia

Keskitymme toteuttamaan tuulivoima- ja ydinvoimahankkeita yhteistyötä teollisuuden ja julkisyhteisöjen kanssa. Näemme mahdollisuuksia myös aurinkoenergiassa ja vedyn tuotannossa uusiutuvan energian varastointiratkaisuna.

Lue lisää Skarta Puhdas Energia

Skarta Erikoisrakentaminen

Toimimme hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppanina vaativissa infra- ja erikoisrakennushankkeissa. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja alihankintayhteistyötä tukemaan hiilineutraaliuden tavoitteita.

Lue lisää Skarta Erikoisrakentaminen

Skarta International

Olemme saavuttaneet insinöörirakentamisessa vahvan jalansijan Pohjois-Ruotsin nopeasti kasvavilla erikoisrakentamisen markkinoilla. Palveluihimme kuuluvat infra- ja erikoisrakentaminen, tuulivoimarakentaminen, siltarakentaminen ja maanrakennustyöt.

Lue lisää Skarta International

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Lisäksi meillä on toimipisteitä muualla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.