Maastorakentajat auditoi tarjousprosessin

11.03.2015

Auditointi tehtiin helmikuun lopulla ja auditoinnissa todetut tarkentavat toimenpiteet on otettu välittömästi käyttöön Maastorakentajien tarjoustoiminnassa.

Toimenpiteet johtuivat tapauksesta, jossa yhtiön yksittäiseen tarjousprosessiin liittyen ilmeni väärinkäytös tarjouksen laadinnassa, minkä seurauksena asiassa on toimittu vastoin Maastorakentajien tarjoustoiminnan periaatteita ja yhtiön arvoja.

– Sisäisessä tarkastuksessa todettiin, että kyse on yksittäisestä tapauksesta ja että menettely on jyrkästi ristiriidassa Maastorakentajien arvojen sekä periaatteiden kanssa, sanoo Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

Hänen mukaansa korjaaviin toimenpiteisiin ryhdyttiin heti asian tultua ilmi.

– Prosesseja on nyt tarkennettu siten, ettei vastaavaa tapahdu jatkossa. Asia on käyty läpi myös tarjouksen pyytäneen asiakkaan kanssa. Maastorakentajat pahoittelee tapahtunutta, Juola jatkaa.

Lue myös

Skarta teki Jämsän keskuspuhdistamon rakennustyöt kolme kuukautta etuajassa

Skarta rakensi Jämsän keskuspuhdistamon laajennusosan sekä huolehti vanhan puhdistamon saneerauksen rakennustekniset työt ja koneistourakan kokonaistoimituksena….

Skarta alkaa rakentaa tuulipuistoa Puhurille – kolmas yhteinen hanke puhtaan energian markkinoille

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta aloittaa tuulipuistoja kehittävän Puhuri Oy:n kanssa uuden yhteistyöhankkeen Kannuksessa Keski-Pohjanmaalla. Skarta…

Skartalle uusi projekti Metsä Groupin biotuotetehdastyömaalla

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta on tehnyt sopimuksen uudesta projektista Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren biotuotetehdastyömaalla…