Maastorakentajat avasi aluetoimiston Pirkanmaalla

– Pirkanmaa kuuluu niihin alueisiin Suomessa, missä investoimme merkittävästi nyt ja tulevaisuudessa. Sen vuoksi olemme perustaneet alueelle kiinteän toimipisteen sekä päättäneet investoida myös henkilöstöresursseihin. Olemme rekrytoineet osaavia paikallisia ammattilaisia, ja ensimmäiset työtkin on jo saatu, sanoi Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola Lempäälän RealParkissa sijaitsevien toimitilojen avajaisissa.

Maastorakentajien Pirkanmaan aluejohtaja Vesa Nuora näkee Tampereella ja lähialueella paljon potentiaalia.

– Tarjolla on haastavia töitä eli juuri sellaisia, joissa Maastorakentajien erikoisosaaminen ja pitkä kokemus pääsevät mainiosti esille. Väylärakentamisen sekä energian tuottamiseen liittyvän infrarakentamisen lisäksi vahvuutenamme on erikoisrakentaminen, kuten puhdistamot, teollisuusrakentaminen sekä vaativa pohjarakentaminen, Nuora kertoo.

Kuvassa Suomen Maastorakentajien Pirkanmaan aluetoimiston henkilöstöä.

Lue myös

Kaupankäynti Skarta Group Oyj:n uusilla osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla

Skarta Group Oyj:n 15.7.2021 toteuttama osakevaihto toteutui 28.7.2021 myös pörssissä, kun kaupankäynti osakevaihdon yhteydessä liikkeeseenlasketuilla…

Skartan matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti – hallitukseen vahvaa energia-alan osaamista

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta Group Oy:n matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti. Skarta Group Oy…

Skartalle 10 miljoonan euron tilaus LKAB:lta

Puhtaan tulevaisuuden rakentajan, suomalaisen Skarta-konsernin tytäryhtiö Skarta AB on allekirjoittanut sopimuksen uuden veturivarikon rakentamisesta LKAB Malmtrafik AB:lle Pohjois-Ruotsissa.