Maastorakentajat nimitti uusia työpäälliköitä

Suomen Maastorakentajat on nimennyt omasta organisaatiostaan kolme uutta työpäällikköä infrarakentamisen eri osa-alueille.

Vastaavana työnjohtajana pitkään työskennellyt Tomi Hölttä vastaa jatkossa ennen kaikkea tuulivoima- ja vesilaitosrakentamisen hankekokonaisuuksista, ja vastaavan työnjohtajan Veli-Matti Kumpulan vastuulla ovat työpäällikkönä Maastorakentajien siltaprojektit. Projektipäällikkönä toimineen Aleksi Rajalan erityisvastuualueeseen kuuluvat puolestaan koneistoprojektit, kuten koneistohankinnat, asennukset ja käyttöönotot.

– Maastorakentajat tarjoaa henkilöstölleen monia mielenkiintoisia työtehtäviä, ja haluamme nostaa osaavia ammattilaisiamme entistä vastuullisempiin rooleihin. Samalla varmistamme jatkuvuutta yhtiössämme, Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola perustelee nimityksiä.

Lue myös

Kaupankäynti Skarta Group Oyj:n uusilla osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla

Skarta Group Oyj:n 15.7.2021 toteuttama osakevaihto toteutui 28.7.2021 myös pörssissä, kun kaupankäynti osakevaihdon yhteydessä liikkeeseenlasketuilla…

Skartan matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti – hallitukseen vahvaa energia-alan osaamista

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta Group Oy:n matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti. Skarta Group Oy…

Skartalle 10 miljoonan euron tilaus LKAB:lta

Puhtaan tulevaisuuden rakentajan, suomalaisen Skarta-konsernin tytäryhtiö Skarta AB on allekirjoittanut sopimuksen uuden veturivarikon rakentamisesta LKAB Malmtrafik AB:lle Pohjois-Ruotsissa.