Maastorakentajat urakoi jätevedenpuhdistamoa Äänekoskella

14.02.2017

– Puhdistamon laajennukseen tulevan selkeytysaltaan kaivuutyöt ovat loppusuoralla ja pohjalaatan rakennustyöt alkamassa, Suomen Maastorakentajien Keski-Suomen aluejohtaja Markku Nissinen sanoo.

Maastorakentajat toimii kohteen pääurakoitsijana, jonka vastuulla on nykyisen puhdistamon saneeraus ja laajennus sisältäen rakennus-, koneisto- ja LVIAS- työt. Urakka sisältää useita haastavia vaiheita ja työn vaativuutta lisää se, että puhdistamon toiminta ei saa katketa työn aikana. Työmaan keskivahvuus on 20-30 henkilöä. Kohteessa tullaan toteuttamaan vielä kakkos- ja kolmosvaihe ja tilaaja kilpailuttaa ne myöhemmin. Nämä urakat tullaan alistamaan nykyiseen ykkösvaiheen urakkaan.

Kuva: kuvituskuva Maastorakentajien arkistosta

Lue myös

Skarta teki Jämsän keskuspuhdistamon rakennustyöt kolme kuukautta etuajassa

Skarta rakensi Jämsän keskuspuhdistamon laajennusosan sekä huolehti vanhan puhdistamon saneerauksen rakennustekniset työt ja koneistourakan kokonaistoimituksena….

Skarta alkaa rakentaa tuulipuistoa Puhurille – kolmas yhteinen hanke puhtaan energian markkinoille

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta aloittaa tuulipuistoja kehittävän Puhuri Oy:n kanssa uuden yhteistyöhankkeen Kannuksessa Keski-Pohjanmaalla. Skarta…

Skartalle uusi projekti Metsä Groupin biotuotetehdastyömaalla

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta on tehnyt sopimuksen uudesta projektista Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren biotuotetehdastyömaalla…