Maastorakentajille betoniurakka Riikinvoiman ekovoimalaitoksesta

– Kyse on haasteellisesta betonirakentamisesta, joka sisältää muun muassa massiivisia pohjalaattojen valutöitä, pintalaattoja sekä pilarien ja seinien valua. Seinävaluissa kyse on 15-metrisistä ja enimmillään jopa 21-metristen seinien valutöistä, kertoo työpäällikkö Ville Kiiskinen Suomen Maastorakentajista.

Betonia paikallavalu-urakassa kuluu 9 500 kuutiota, terästä 1,3 miljoonaa kiloa ja muottineliöitä tarvitaan lähes 16 000.

– Urakka-aika kestää vuoden 2015 marraskuun alkuun ja valutyöt työllistävät keskimäärin 40 henkilöä, Kiiskinen kertoo.

Suomen Maastorakentajien toimitusjohtajan Jukka Juolan mukaan Riikinnevan betoniurakka on jatkoa yhtiön erikoisosaamista vaativille työkohteille.

– Tämä on osoitus kilpailukyvystämme ja betonirakentamisen osaamisesta. Referenssimme vakuuttivat asiakkaat, Juola sanoo.

Riikinvoiman ekovoimalaitoksen on määrä valmistua vuoden 2016 lopussa.

Lue myös

Kaupankäynti Skarta Group Oyj:n uusilla osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla

Skarta Group Oyj:n 15.7.2021 toteuttama osakevaihto toteutui 28.7.2021 myös pörssissä, kun kaupankäynti osakevaihdon yhteydessä liikkeeseenlasketuilla…

Skartan matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti – hallitukseen vahvaa energia-alan osaamista

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta Group Oy:n matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti. Skarta Group Oy…

Skartalle 10 miljoonan euron tilaus LKAB:lta

Puhtaan tulevaisuuden rakentajan, suomalaisen Skarta-konsernin tytäryhtiö Skarta AB on allekirjoittanut sopimuksen uuden veturivarikon rakentamisesta LKAB Malmtrafik AB:lle Pohjois-Ruotsissa.