Marinan laadukas alue lisää Hiekkasärkkien vetovoimaa

20.08.2019

Marinan alueen palvelut tulevat tarjoamaan valinnanvaraa vaativaankin makuun. Kuva: Kalajoen kaupunki

Kalajoen Hiekkasärkille valmistuva Marinan alue on Kalajoen kaupunginjohtajan Jukka Puoskarin mukaan Kalajoen matkailun kehittämisessä tällä hetkellä tärkein yksittäinen hanke. Suomen Maastorakentajat saa loppukesästä päätökseen alueen infran rakentamisen.
– Marinasta tulee erittäin tasokas merellinen elementti, joka istuu mainiosti myös tuleviin panostuksiimme lisätä Kalajoen kansainvälistä matkailumarkkinointia. Maastorakentajat suoritti onnistuneesti oman osuutensa, ja nyt käynnistyy seuraavien vaiheiden toteutus, Puoskari toteaa.

Seuraava vaihe tarkoittaa palveluiden ja loma-asuntojen rakentamista. Jatkossa Marinan alueelle valmistuu lisäksi ajanmukainen vierasvenesatama, joka tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia sekä suomalaisille että ruotsalaisille veneharrastajille.

”Marinasta tulee näyttävä kokonaisuus”

Toimialajohtaja Matti Helaakoski Maastorakentajilta kertoo, että Maastorakentajien osalta kaikki on valmista syyskuun puoliväliin mennessä.

– Kalajoen kaupunki panostaa Marinan alueeseen merkittävästi. Rakentamisessa on käytetty laadukkaita materiaaleja, ja kivetyksineen ja lampineen tästä tulee kaiken kaikkiaan todella näyttävän ja viimeistellyn näköinen alue, Helaakoski kehuu.

Maastorakentajien urakkaan kuuluivat muun muassa vesijohtojen, viemärien ja hulevesiviemärien sekä katujen ja kevyen liikenteen väylien ja lammen ylittävän sillan rakentaminen.

Maastorakentajien urakkaan kuului muun muassa katujen ja kevyen liikenteen väylien, lammen ylittävän sillan sekä vesijohtojen ja viemäreiden rakentaminen. Kuva: Suomen Maastorakentajat

 

Lisätiedot:

Jukka Puoskari, kaupunginjohtaja
Kalajoen kaupunki
044 469 1200
jukka.puoskari@kalajoki.fi

Matti Helaakoski, toimialajohtaja
Suomen Maastorakentajat
040 058 9830
matti.helaakoski@maastorakentajat.fi

Lue myös

Laatu on Skartalle kaiken tekemisen perusta

Skarta-konserni muodostuu useasta yhtiöstä ja hyvät laatukäytännöt sertifikaatteineen laajennetaan kattamaan koko konsernia. Samoin jatkuva asiakastyytyväisyyden…

Skarta yhdistyy ruotsalaisen NYAB-konsernin kanssa kiihdyttääkseen vauhtia puhtaan tulevaisuuden rakentamisessa

Skarta Group Oyj on tänään allekirjoittanut ehdollisen osakevaihtosopimuksen, jonka mukaisesti se hankkii omistukseensa toimialansa kannattavimpiin…

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta kehitti mallin tuulipuistojen infraan liittyvien CO2-päästöjen laskentaan

Päästötön tuulivoima on nopea ja tehokas keino hiilidioksidipäästöjen alentamiseen ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Tuulipuistojen, kuten kaiken…