Palvelut

Palvelut

Skartalla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Rakennamme puhdasta tulevaisuutta – elinympäristöä, johon kuuluvat puhdas vesi ja energia sekä kestävä infrastruktuuri.

Palvelemme asiakkaitamme neljällä liiketoiminta-alueella: Skarta Puhdas Energia, Skarta Puhdas Vesi, Skarta Erikoisrakentaminen ja Skarta International.

Skarta Puhdas Energia

Rakennamme puhdasta tulevaisuutta toteuttamalla hankkeita, jotka hyödyntävät päästötöntä teknologiaa energiantuotannossa. Keskitymme toteuttamaan tuulivoima- ja ydinvoimahankkeita yhteistyötä teollisuuden ja julkisyhteisöjen kanssa. Näemme mahdollisuuksia myös aurinkoenergiassa ja vedyn tuotannossa uusiutuvan energian varastointiratkaisuna.

Skarta Puhdas Vesi

Meillä on pitkä kokemus ja monipuolista erikoisosaamisista sekä puhtaan veden että jätevesien käsittelyyn liittyvien projektien kokonaistoteutuksesta. Yhdistämme osaamisemme ja edistykselliset teknologiat kestäviksi vedenhuollon ratkaisuiksi.

Skarta Erikoisrakentaminen

Toimimme hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppanina vaativissa infra- ja erikoisrakennushankkeissa. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja alihankintayhteistyötä tukemaan hiilineutraaliuden tavoitteita.

Skarta International

Olemme saavuttaneet insinöörirakentamisessa vahvan jalansijan Pohjois-Ruotsin nopeasti kasvavilla erikoisrakentamisen markkinoilla. Palveluihimme kuuluvat infra- ja erikoisrakentaminen, tuulivoimarakentaminen, siltarakentaminen ja maanrakennustyöt.