Erikois- ja teollisuusrakentaminen

Skartan vahva ammattiosaaminen ja kyky tehdä innovatiivisia ratkaisuja luovat perustan onnistuneelle erikois- ja teollisuusrakentamiselle. Tätä tukevat uudenaikainen kalustomme ja laitteistomme.

Rakennamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisia teollisuusrakennuksia muun muassa tuotanto- ja logistiikka-alan yrityksille, työpajoille sekä paperi- ja kaivosteollisuudelle. Tartumme rohkeasti myös kaikkein haastavimpiin erikoisrakentamisen kohteisiin, olivat kyseessä sitten bio- ja lämpövoimalaitokset, teollisuushallit tai tuotantolaitokset.

Erikois- ja teollisuusrakentamisen hankkeisiin tuomme lisäarvona ennen kaikkea vahvaa projektijohtamista sekä osaamista haastavista pohjaolosuhteista ja betonitöistä. Kehitämme ja optimoimme jatkuvasti prosessejamme ja teknologioitamme. Tästä esimerkkinä elementtien kokoamisen prosessimme, joka perinteisiin menetelmiin verrattuna vie vähemmän tilaa työmaalla ja mahdollistaa tehokkaamman resurssien käytön sekä turvallisemman työympäristön.

Asiakkaamme ovat oppineet luottamaan pitkän kokemuksen tuomaan asiantuntemukseemme ja yhteistyökykyymme: työt sujuvat saumattomasti kaikkien yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Ota yhteyttä

Pekka Nissinen
Työpäällikkö
pekka.nissinen(at)skarta.fi
+358 44 746 0821

Mikael Sidér
Toimitusjohtaja, Skarta AB
+ 46 705 567 620
mikael.sider(at)skarta.se