Titan-2 valitsi Maastorakentajat ydinvoimalan jäähdytysveden ottorakenteiden toimittajaksi

– Tämä on pitkäaikainen ja merkittävä urakka sekä Hanhikivi 1-hankkeelle että Suomen Maastorakentajille. Paikallisena urakoitsijana olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä työn tilaajalle turvallisesti ja laadukkaasti yhteistyössä hankkeen muiden tahojen kanssa, sanoo Suomen Maastorakentajien toimitusjohtaja Jukka Juola.

– Olemme käyneet Titan-2:n kanssa perusteellisia ja hyvähenkisiä neuvotteluita, joissa olemme yhdessä kehittäneet parhaita ratkaisuja sekä teknologioita urakan toteuttamiseen. Valitut teknologiat mahdollistavat parhaat aikataulut, ja ne vastaavat Suomen vaativia turvallisuusnormeja.

Juola kertoo Maastorakentajien kehittämän teknologian takaavan turvallisen työskentelyn sekä työrauhan muille vedessä ja maalla työskenteleville urakoitsijoille. Lisäksi vesitöissä vältetään raskaiden vesityökoneiden käyttöä, mikä  minimoi ympäristöön kohdistuvaa riskiä.

Kuva: Fennovoima

 

Lue myös

Kaupankäynti Skarta Group Oyj:n uusilla osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla

Skarta Group Oyj:n 15.7.2021 toteuttama osakevaihto toteutui 28.7.2021 myös pörssissä, kun kaupankäynti osakevaihdon yhteydessä liikkeeseenlasketuilla…

Skartan matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti – hallitukseen vahvaa energia-alan osaamista

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta Group Oy:n matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti. Skarta Group Oy…

Skartalle 10 miljoonan euron tilaus LKAB:lta

Puhtaan tulevaisuuden rakentajan, suomalaisen Skarta-konsernin tytäryhtiö Skarta AB on allekirjoittanut sopimuksen uuden veturivarikon rakentamisesta LKAB Malmtrafik AB:lle Pohjois-Ruotsissa.