Töihin Skartalle

21.05.2021

Skarta-konserni on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Tavoitteenamme on olla puhtaan veden ja energiantuotannon edelläkävijä ja arvostettu hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppani Pohjoismaissa.

Keskeisenä voimavaranamme ovat ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijämme. Panostamme erityisesti henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja työturvallisuuteen. Konsernimme toimintaa ohjaavat vahvat perusarvomme: yrittäjämäinen asenne, ympäristönäkökulmien huomioiminen ja avoin yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Oman ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi meillä on projektien toteutuksessa apunamme vakiintunut alihankinta- ja kumppaniverkosto.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Lisäksi meillä on toimipisteitä muualla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.

Jos haluat olla mukana rakentamassa puhdasta tulevaisuutta sekä kasvaa puhtaan veden ja energiatuotannon edelläkävijäksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.

Avoimet työpaikat

 

SKARTAN KESÄN 2022 HARJOITTELUHAKU ON NYT KÄYNNISSÄ

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija, joka haluaa olla mukana rakentamassa puhtaampaa tulevaisuutta? Haemme tulevaksi kesäksi joukkoomme tulevia rakennusalan osaajia esimerkiksi työnjohto- tai työmaainsinööriharjoitteluun monipuolisille projekteillemme. Työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten matkustusvalmius katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle kokemustasi sekä mielenkiintoasi vastaavan roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme, joten motivoitunut ja määrätietoinen asenne on kaikkein tärkeintä.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@skarta.fi viimeistään 6.3.2022 mennessä.
Kysymykset voi lähettää sähköpostiin lari.hakulinen@skarta.fi.

 

Etsimme jatkuvasti

TYÖNJOHTAJIA

projekteihimme eri puolille Suomea. Vaihtelevissa projekteissamme on kiinnostavia ja monipuolisia haasteita uran eri vaiheisiin. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti. Jos olet motivoitunut ja määrätietoinen ja haluat kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.