Töihin Skartalle

21.05.2021

Skarta-konserni on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Tavoitteenamme on olla puhtaan veden ja energiantuotannon edelläkävijä ja arvostettu hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppani Pohjoismaissa.

Keskeisenä voimavaranamme ovat ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijämme. Panostamme erityisesti henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja työturvallisuuteen. Konsernimme toimintaa ohjaavat vahvat perusarvomme: yrittäjämäinen asenne, ympäristönäkökulmien huomioiminen ja avoin yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Oman ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi meillä on projektien toteutuksessa apunamme vakiintunut alihankinta- ja kumppaniverkosto.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Lisäksi meillä on toimipisteitä muualla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.

Jos haluat olla mukana rakentamassa puhdasta tulevaisuutta sekä kasvaa puhtaan veden ja energiatuotannon edelläkävijäksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.

Avoimet työpaikat

 

CHIEF FINANCIAL OFFICERIA / CFO

strategiseen rooliin, johtamaan koko konsernin taloustoimintoja.

Skartan strategia ja toimintamalli ovat murroksessa. Skarta laajentaa arvoketjuaan entistä enemmän mm. tuuli- ja aurinkovoimahankkeiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Energiarakentamisessa on merkittävä kasvupotentiaali ja lähitulevaisuudessa siihen liittyen tullaan mahdollisesti toteuttamaan useita yrityskauppoja ja erilaisia pääoma- ja rahoitusratkaisuja.Lue lisää

 

Etsimme jatkuvasti

Työnjohtajia

projekteihimme eri puolille Suomea. Vaihtelevissa projekteissamme on kiinnostavia ja monipuolisia haasteita uran eri vaiheisiin. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti. Jos olet motivoitunut ja määrätietoinen ja haluat kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.