Töihin Skartalle

21.05.2021

Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Tavoitteenamme on olla puhtaan veden ja energiantuotannon edelläkävijä ja arvostettu hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppani Pohjoismaissa.

Keskeisenä voimavaranamme ovat ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijämme. Panostamme erityisesti henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja työturvallisuuteen. Konsernimme toimintaa ohjaavat vahvat perusarvomme: yrittäjämäinen asenne, ympäristönäkökulmien huomioiminen ja avoin yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Oman ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi meillä on projektien toteutuksessa apunamme vakiintunut alihankinta- ja kumppaniverkosto.

Hallitsemme rakennusprojektit kokonaisuudessaan maarakennuksesta ja kaivannon tuentatöistä lyöntipaalutukseen, kaapelointeihin ja kunnallistekniikkaan ja siitä rakennuksen maanpäällisiin osiin. Olivat kyseessä sitten tuulivoimalat, teollisuusrakennukset, biovoimalaitokset, vedenkäsittelylaitokset tai esimerkiksi sillat.

Jos haluat olla mukana rakentamassa puhdasta tulevaisuutta sekä kasvaa puhtaan veden ja energiatuotannon edelläkävijäksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.

Avoimet työpaikat

 

RAKENNUSTÖIDEN AMMATTILAISIA

Toimintamme kasvaessa haemme nyt asiantuntijoita ja tekijöitä useisiin eri tehtäviin niin maanrakennustöiden kuin betonirakentamisen parissa. Etsimme positiivisen asenteen omaavia joukkuepelaajia, jotka ovat aktiivisia ja halukkaita oppimaan uutta sekä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Lisäksi hakemillamme henkilöillä on erinomainen turvallisuusasenne sekä tehtävään soveltuva koulutus.

Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimenkuvasi voi olla esimerkiksi:

  • Tarjouslaskennan päällikkö
  • Hankintapäällikkö
  • Työpäällikkö / projektipäällikkö (täytettävänä 1 – 3 paikkaa)
  • Työmaapäällikkö (täytettävänä 1- 3 paikkaa)
  • Betonityönjohtaja
  • Työmaainsinööri / työnjohtaja (täytettävänä 1- 3 paikkaa)
  • Mittaustyönjohtaja (täytettävänä 1 – 3 paikkaa)

Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus tuulipuistohankkeista tai vastaavista maanrakennus / betonirakenteista. Täytettävien positioiden työkokemuksen vaatimukset vaihtelevat suuresti. Hakemastasi positiosta riippuen, voit olla vastavalmistunut / opintojesi loppusuoralla oleva alan opiskelija tai kokenut työnjohtaja / projektipäällikkö.
Tarjoamme sinulle paikkaa työyhteisössä ja yrityksessä, jossa pidetään huolta henkilöstöstä ja tehdään yhdessä huomisesta vieläkin parempi.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@skarta.fi viimeistään 15.6.2022 mennessä.
Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa jaakko.tyyvi@skarta.fi (040 154 1658) ja anssi.koski@skarta.fi (050 386 2518).