Töihin Skartalle

21.05.2021

Skarta-konserni on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Tavoitteenamme on olla puhtaan veden ja energiantuotannon edelläkävijä ja arvostettu hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppani Pohjoismaissa.

Keskeisenä voimavaranamme ovat ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijämme. Panostamme erityisesti henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja työturvallisuuteen. Konsernimme toimintaa ohjaavat vahvat perusarvomme: yrittäjämäinen asenne, ympäristönäkökulmien huomioiminen ja avoin yhteistyö kumppaneidemme kanssa. Oman ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi meillä on projektien toteutuksessa apunamme vakiintunut alihankinta- ja kumppaniverkosto.

Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa. Lisäksi meillä on toimipisteitä muualla Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.

Jos haluat olla mukana rakentamassa puhdasta tulevaisuutta sekä kasvaa puhtaan veden ja energiatuotannon edelläkävijäksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.

Avoimet työpaikat

 

Skarta Group Oyj hakee

VIESTINTÄJOHTAJAA

vastaamaan yhtiön viestinnästä. Viestintäjohtajan tehtävä koko konsernin viestinnän ohjaajana on laaja-alainen. Viestintäjohtajan vastuulla ovat sisäisen ja ulkoinen viestintä, ilmeen ja brändin kehittäminen, viestintästrategia ja sen toimeenpano, markkinointi sekä sidosryhmätilaisuuksien suunnitteluun osallistuminen. Viestintäjohtaja on johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtajalle.

Etsimme huippuosaajaa, jolla on

  • erinomaiset mediasuhteet ja ymmärrys siitä, miten valtamediat toimivat,
  • näytöt sosiaalisen median mahdollisuuksien hyödyntämisestä,
  • näyttöjä strategisen viestinnän ohjaamisesta ja toteutuksesta,
  • osaamista monikanavaisesta, mitattavasta ja tuloksellisesta markkinoinnista,
  • kokemusta päättäjä-, vaikuttaja- ja vastuullisuusviestinnästä,
  • hyvät yhteiskuntasuhteet ja luontainen halu verkostoitua lisää,
  • erinomaiset sosiaaliset ja tiimitaidot,
  • johtamisvalmiudet,
  • erinomainen suomen kielen taito sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito,
  • tehtävään soveltuva koulutus.

Tehtävä tarjoaa sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden tehdä vaikuttavaa työtä. Lisäksi tulevat hyvät edut sekä bonuksena vielä mukavat ja innostuneet työkaverit. Konsernissa on käytössä etätyömalli. Yhtiöllä on modernit toimitilat keskeisellä sijainnilla sekä Helsingissä että Oulussa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä suomenkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si tämän linkin kautta 07.12.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Inhunt Groupin Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto 040 631 8777 ja Jari Tourunen 0400 560 836.

 

Etsimme jatkuvasti

TYÖNJOHTAJIA

projekteihimme eri puolille Suomea. Vaihtelevissa projekteissamme on kiinnostavia ja monipuolisia haasteita uran eri vaiheisiin. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti. Jos olet motivoitunut ja määrätietoinen ja haluat kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@skarta.fi.