Toimitusjohtajuus vaihtuu Suomen Maastorakentajat Oy:ssä

– Olen saanut hoitaa toimitusjohtajuutta aikana, jolloin yhtiö on kasvanut voimakkaasti. Aloittaessani toimitusjohtajana Maastorakentajien liikevaihto oli 2,5 miljoonaa euroa, ja viime tilikaudella se oli jo 25 miljoonaa.

– Yhtiö on pystynyt laajentamaan myös toiminta-aluettaan. Alussa työt keskittyivät Kuopion seudulle, mutta tänä päivänä toimintamme käsittää Keski- ja Itä-Suomen. Maastorakentajat tekee laaja-alaisesti niin vesilaitos- ja voimalaitosrakentamista kuin teollisuus- ja infrarakentamista, mikä puolestaan on ollut mahdollista henkilökunnan monipuolisen osaamisen ansiosta, Huuskonen luettelee yhtiönmenestystekijöitä.

Jukka Juolan mukaan Suomen Maastorakentajat on tulevaisuudessakin alansa vahva toimija Itä- ja Keski-Suomessa tarjoten omaa erikoisosaamistaan kaikille Andament Groupin asiakkaille.

Andament Groupiin kuuluvat yhtiöt toimivat itsenäisinä yhtiöinä, joista jokainen keskittyy omaan erikoisosaamiseensa. Konserniin kuuluu yhteensä seitsemän yhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto nousee tänä vuonna noin 85 miljoonaan euroon. Työkauden aikana yhtiöt työllistävät noin 300 työntekijää.

Lue myös

Kaupankäynti Skarta Group Oyj:n uusilla osakkeilla alkoi First North -markkinapaikalla

Skarta Group Oyj:n 15.7.2021 toteuttama osakevaihto toteutui 28.7.2021 myös pörssissä, kun kaupankäynti osakevaihdon yhteydessä liikkeeseenlasketuilla…

Skartan matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti – hallitukseen vahvaa energia-alan osaamista

Puhtaan tulevaisuuden rakentaja Skarta Group Oy:n matka First North -yhtiöksi etenee suunnitellusti. Skarta Group Oy…

Skartalle 10 miljoonan euron tilaus LKAB:lta

Puhtaan tulevaisuuden rakentajan, suomalaisen Skarta-konsernin tytäryhtiö Skarta AB on allekirjoittanut sopimuksen uuden veturivarikon rakentamisesta LKAB Malmtrafik AB:lle Pohjois-Ruotsissa.