Skarta Erikoisrakentaminen

Ilmaston lämpeneminen ja kaupungistuminen Iuovat suurta murrosta erikoisrakentamisen alalla. Kysyntää kasvattavat myös rakentamisen korjausvelka sekä julkisen sektorin elvytysohjelmat.

Toimimme hiilineutraalin yhteiskunnan rakennuskumppanina vaativissa infra- ja erikoisrakennushankkeissa. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta. Yhdistämällä osaamisemme ja hyödyntämällä edistyksellisiä teknologioita varmistamme kestävät ratkaisut erikoisrakentamisessa sekä siltojen ja liikenneväylien rakentamisessa. Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme, omia prosessejamme ja alihankintayhteistyötämme tukemaan hiilineutraaliuden tavoitteita.

Asiakkaitamme ovat mm. ELY-keskukset, vesiyhtiöt ja -osuuskunnat, kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet ja eri teollisuuden alan yritykset.

Skarta toimii partnerina Ramboll Finland Oy:n koordinoimassa UPACMIC-hankkeessa, jossa on ollut tavoitteena käyttää vaihtoehtoisia rakennusmateriaaleja uusissa kaivoshankkeissa ja jo olemassa olevien kaivosten ennallistamisessa. Lue lisää hankkeesta: http://projektit.ramboll.fi/life/upacmic/  EU-projektinumero on UPACMIC – LIFE12 ENV/FI/000592.