Skarta Puhdas Energia

Näemme tulevaisuuden tuulessa, auringossa ja niiden energian varastoimisessa. Rakennamme puhdasta tulevaisuutta toteuttamalla hankkeita, jotka hyödyntävät päästötöntä teknologiaa energiantuotannossa.

Keskitymme tuulivoiman ja ydinvoiman hankkeiden toteuttamiseen yhteistyössä teollisuuden ja julkisyhteisöjen kanssa. Olemme yksi Suomen johtavista tuulivoimapuistojen rakentajista ja olemme olleet mukana jo yli 100 tuulivoimalan rakentamisessa vuodesta 2013 alkaen. Hanhikivi 1-ydinvoimalaitoshankkeessa olemme toimineet valmisteleviin töihin liittyvien vaativien urakoiden toteuttajana.

Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme uusiutuvan energian arvoketjussa kohti BoP-toimituksia (Balance of Plant) sekä kokonaishankkeiden toteuttamista. Kokonaishankkeissa kehitämme, suunnittelemme, toteutamme, omistamme ja ylläpidämme teknologisesti edistyksellisiä energiantuotantolaitoksia Pohjoismaissa.

Vierivoima

Vierivoima tarkoittaa mahdollisimman hiilineutraalia ja hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä, joka jaetaan älyverkon kautta lähiseudun toimijoiden käyttöön.

BoP-rakentaminen

Tuulivoimapuistoprojekteissa vastaamme tarvittavien teiden, nostoalueiden ja perustusten lisäksi maakaapeloinneista ja muuntajatoimituksista.